درخواست و اخذ وقت سفارت آلمان

توضیحاتی در خصوص وقت سفارت آلمان

برای سفر به آلمان لازم است که ابتدا برای گرفتن ویزای آلمان اقدام کنید. سفارت آلمان در تهران واقع شده است و برای انجام کارهای مربوط به اخذ ویزا باید از قبل اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان بکنید. با گرفتن وقت سفارت می توانید سه نوع ویزای تجاری، توریستی و دانشجویی را اخذ کنید. آلمان یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن است و برای همین باید اقدام به اخذ ویزای شینگن کنید.

شرایط تعیین وقت سفارت آلمان

زمانی که به صورت آنلاین درخواست وقت سفارت آلمان می کنید بلافاصله یک شماره پیگیری برای شما ارسال می شود. سپس پس از ۳۰ دقیقه یک تاییدیه به همراه دیگر اطلاعات مربوط به درخواستتان دریافت خواهید کرد. اگر اطلاعات را اشتباه وارد کردید بلافاصله درخواست را لغو کنید و از اول درخواست جدید بدهید. حدودا ۶ هفته پس از ارسال اطلاعات برای گرفتن وقت سفارت آلمان به شما یک ایمیل دیگر ارسال می شود که در آن به طور دقیق وقت سفارت برای مصاحبه با شما تعیین شده است. شما باید ظرف یک هفته این ایمیل دوم را تایید کنید در غیر این صورت وقت سفارت برای مصاحبه برایتان لغو می شود. برای درخواست وقت سفارت باید از طریق سیستم جدیدی که راه اندازی شده اقدام کنید. با مراجعه به سایت سفارت آلمان می توانید وارد این سیستم شوید. از مراجعه حضوری به سفارت برای گرفتن وقت سفارت کشور آلمان خودداری کنید.

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت آلمان

پاسپورت شما باید حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ۲ صفحه از آن خالی باشد. حضور شخصی که درخواست ویزا دارد در مصاحبه اجباری است و کس دیگری به جای او نمی تواند به مصاحبه برود. شناسنامه و کپی از تمام صفحات شناسنامه و ترجمه انگلیسی آن، فرم مخصوص ویزای آلمان که دقیق و درست پر شده باشد، یک قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید که مربوط به یک سال اخیر باشد در ابعاد ۶ در۴، ، فتوکپی پاسپورت و صفحات پاسپورت روی برگه A4 را هم باید با ضمیمه مدارک کنید. همچنین اگر دعوتنامه دارید باید دعوتنامه آلمان با ذکر دقیق اطلاعات دعوت کننده و دعوت شونده و فتوکپی از مدارکی همچون اقامت دعوت کننده، مشخصات حساب بانکی او و فیش حقوقی خودتان را هم به سفارت تحویل دهید.

سوالات مهم در روز مصاحبه وقت سفارت آلمان

مرحله آخر و مهم برای سفر به آلمان و گرفتن ویزای آلمان این است که در سفارت از شما مصاحبه می کنند. زمان این مصاحبه پس از اینکه شما اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان کردید مشخص می شود. در این مصاحبه سوال هایی از شما می پرسند که باید درست و مفید جواب دهید. سوال هایی که پرسیده می شوند عموما شامل:

  • به کدام کشورهای شینگن می خواهید سفر کنید؟
  • آیا در کشورهای عضو شینگن فامیل و یا آشنایی دارید؟
  • دلیل شما از سفر به آلمان چیست؟
  • هزینه های سفر را چطور پرداخت خواهید کرد؟
  • در صورتی که ازدواج کرده اید اطلاعات  مربوط به همسرتان و شغل او چیست؟
  • به چه شغلی مشغول هستید و محل کارتان کجاست؟
  • وضعیت تحصیلی و سواد شما چطور است؟
  • در طول سفر در کجا اقامت خواهید داشت؟
  • درآمد و حقوق ماهانه شما چه میزان است؟
  • آیا تا کنون به کشورهای دیگر سفر کرده اید؟
  • چه تضمینی وجود دارد که به ایران باز خواهید گشت؟ 

شرایط تعیین وقت سفارت آلمان

دریافت وقت سفارت آلمان برای انواع ویزاها

سالانه افراد بسیاری برای اهداف مختلفی چون تحصیلی، توریستی و تجاری و مهاجرت به آلمان سفر می کنند و از این رو برای گرفتن ویزا ابتدا باید از  وقت سفارت آلمان بگیرید و پس از ارائه مدارک لازم و در صورتی که شرایطش را داشتید، آلمان به شما ویزای شینگن اعطا می کند و با آن می توانید به کشورهای حوزه اتحادیه شینگن سفر کنید که آلمان هم جزئی از آن است. هدف هر کس از سفر به آلمان متفاوت است و از این رو ممکن است به دلایلی چون تجاری، توریستی و یا کاری به آلمان سفر کند. در هر یک از این سفرها مدارکی که باید به سفارت تحویل دهید کمی متفاوت است. درخواست ویزا تنها از طریق وقت سفارت آلمان میسر است اما پیش از درخواست باید مشخص کنید که چه نوع ویزایی مد نظر شما می باشد. هر یک از این ویزاها شرایط مخصوص خود را دارند و مدت زمان اقامت شما در آلمان با توجه به ویزایتان متفاوت خواهد بود.

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای دانشجویی

دانشجویانی که به قصد تحصیل می خواهند ویزا بگیرند هم چند راه پیش رو دارند. برای اینکه وزارت خانه درخواست شما را بررسی کند شما باید حتما از یک کالج یا دانشگاه پذیرش گرفته باشید. ویزای دانشجویی آلمان ابتدا برای 3 ماه صادر می شود و سپس به مدت یک الی دو سال قابل تمدید است. دقت کنید که شما نمی توانید برای ویزای شینگن یا توریستی اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید و در صورتی که ویزای شینگن یا توریستی بگیرید سپس نمی توانید آن را به ویزای دانشجویی تبدیل کنید. باید تمام مدارک را به همراه گواهی پایان دوره متوسطه، پیش دانشگاهی و دانشگاه به همراه ترجمه آن ها هم ضمیمه مدارکتان کنید.

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای توریستی

افراد زیادی قصد شرکت در تور آلمان می روند و آلمان در بین کشورهای اروپایی بیشتر برای ایرانیان شناخته شده است. پس از گرفتن وقت سفارت آلمان باید همه مدارکتان را هم به صورت دقیق و کامل به سفارت بفرستید. مدارک مورد نیاز را در ادامه معرفی کرده ایم. اگر قصد دارید با همسرتان سفر کنید باید اطلاعات مربوط به او را هم ضمیمه مدارکتان کنید. برای کسانی که زیر ۱۸ سال دارند اجازه قیم قانونی و برای زنان متاهل اجازه همسر لازم می باشد. انواع دیگر وقت سفارت آلمان شامل سفر کاری و تجاری می باشد.

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای کاری

با توجه به سوابق کاری و تحصیلی تان ممکن است یک شرکت در آلمان قصد استخدام شما را داشته باشد. در این صورت شما می توانید اقدام به گرفتن ویزای کاری کنید. در این صورت باید ابتدا شرکت مورد نظر برای شما یک دعوتنامه بفرستد. این دعوت نامه باید مهر و امضای رسمی شرکت را داشته باشد. سپس شما با دعوتنامه کاری و سایر مدارکی که در بالا ذکر شد پس از گرفتن وقت سفارت آلمان، به آن جا مراجعه می کنید. سفارت سپس درخواست شما را بررسی می کند و اگر مدارک شما ایرادی نداشته باشد با ویزای کاری شما موافقت می کند.

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای ازدواج

برای اخذ ویزای آلمان از طریق ازدواج باید با شخصی ازدواج کنید که تابعیت آلمان را دارد. برای اخذ ویزای نامزدی باید شرایط تابعیت و ازدواج کشور آلمان را داشته باشید. شما باید مدارک ازدواج رسمی خود را به سفارت بفرستید. سفارت مدارک شما را بررسی می کند و اگر مشکلی در آن ها وجود نداشت ویزای ازدواج آلمان برایتان صادر می شود.

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای شینگن

کشورهایی عضو اتحادیه شینگن هستند و طبق قانون مشترکی که بین این کشورها وضع شده است برای سفر به آن‌ ها به ویزای شینگن احتیاج خواهید داشت. آلمان هم یکی از کشورهای شینگن است. قوانین مربوط به سفر در اتحادیه شینگن یکسان است. برای سفر به آلمان هم احتیاج به ویزای شینگن دارید و برای اخذ این ویزا باید از قبل اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان بکنید. ویزای شینگن انواع مختلفی دارد و برای انواع سفرها به مسافران داده می شود.

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای شینگن

هزینه های دریافت وقت سفارت آلمان

پس از پر کردن فرم های ویزا و گرفتن وقت سفارت آلمان، به شما زمانی برای انجام مصاحبه اعلام می شود. پس از مشخص شدن وقت سفارت برای مصاحبه شما باید همراه خودتان پول هم داشته باشید. این هزینه ها به صورت یورو از شما دریافت می شوند و نمی توانید کارت بکشید بنابراین پول نقد همراه خود داشته باشید. همه هزینه ها همان جا در سفارت از شما گرفته می شود. سفارت آلمان از شما سکه نمی گیرد و تنها ۵ تا اسکناس صد یورویی از شما می گیرد.

نکاتی که باید به هنگام گرفتن وقت سفارت آلمان بدانید

  • شما برای سفر به آلمان می توانید از طریق تمام سفارت های عضو اتحادیه شینگن اقدام کنید البته بهتر است از طریق گرفتن وقت سفارت آلمان برای گرفتن ویزا اقدام کنید تا سفارت کشورهای دیگر. 
  • مدارک مورد نیاز ممکن است بنا به صلاح دید سفارت و نوع سفرتان کمی متفاوت از منابع معرفی شده باشد بنابراین قبل از ارسال مدارک حتما سایت سفارت را بررسی کنید. 
  • مدارک شما باید در دارالترجمه ها ترجمه شوند و مهر رسمی دادگستری داشته باشند.
  • هزینه های مربوط به ویزا در سفارت اخذ می شود. ویزا ها معمولا یک زمان مشخص دارند و باید در آن مدت سفرتان را انجام دهید.

تاثیر دعوتنامه آلمان در گرفتن وقت سفارت آلمان

برای سفر توریستی، تجاری و یا تحصیلی به آلمان می توانید با داشتن یک دعوتنامه، اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان برای اخذ ویزا کنید. با داشتن یک دعوتنامه آلمان به صورت رسمی یا غیر رسمی می توانید مراحل اخذ ویزای آلمان را سرعت ببخشید و شانس خود برای گرفتن ویزای آلمان را هم بیشتر کنید. دعوتنامه آلمان در واقع نامه ای است که از طرف یکی از بستگان شما در کشوری که قصد سفر به آن را دارید برای شما فرستاده می شود. دعوتنامه آلمان تضمینی برای گرفتن ویزا نیستند ولی برای سفر به آلمان با داشتن یک دعوتنامه از خویشاوندان درجه یکتان می توانید شانس بیشتری برای سفر و گرفتن ویزا داشته باشید. در صورتی که از یکی از خویشاوندان خود دعوتنامه دریافت کرده اید می توانید تمام مدارک لازم را آماده کرده و پس از گرفتن وقت سفارت کشور آلمان، به سفارت مراجعه کنید تا مراحل اخذ ویزا را تکمیل کنید.

موارد ذکر شده در دعوتنامه آلمان

  • اطلاعات شخص دعوت شوندهنام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، آدرس زندگی و شماره تماس او، شغل او، کپی از مدارکی که اقامت او در آلمان را مشخص می کند و وضعیت اقامت او در آلمان باید کاملا مشخص باشد.
  • اطلاعات مورد نیاز شخص دعوت کنندهنام و نام خانوادگی خودش، تاریخ تولد، آدرس منزل و شماره تلفن، رابطه خودش و کسی که قصد سفر به آلمان دارد، هدف شما از سفر به آلمان، مدت زمان اقامت شما در آلمان و اینکه در کدام هتل ها و یا شهرها اقامت خواهید داشت و پرداخت هزینه هایتان به چه صورتی خواهد بود. همچنین باید اطلاعات مربوط به زمان ترک و خروج شما از آلمان هم وارد شود.

انواع ویزای شینگن

با اخذ این ویزا می توانید به کشورهای عضو اتحادیه شینگن به مدت 90 الی 6 ماه سفر کنید. از لحظه ورود شما به یکی از این کشورها این مدت زمان در نظر گرفته می شود. ویزای اتحادیه شینگن در واقع همان ویزای توریستی و برای سفر به آلمان به این ویزا  احتیاج خواهید داشت.

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن خود به چند دسته دیگر تقسیم می شود که شامل:

ویزای شینگن نوع A

ویزای نوع A برای کسانی است که می خواهند در مقصد مورد نظر تنها هواپیمای خود را عوض کنند. مثلا می خواهند در فرودگاه آلمان پیاده شده و سپس سوار هواپیمای دیگری شوند.

ویزای شینگن نوع B

ویزای نوع Bهم تقریبا مشابه مورد اول است با این تفاوت که با این ویزا شما می توانید از آلمان به یک کشور که عضو اتحادیه شیگن نیست سفر کنید اما در قبلی تنها می توانید از آلمان به یک کشور شینگن دیگر پرواز کنید.

ویزای شینگن نوع C

ویزای نوع C پر کاربردترین نوع ویزا می باشد. از این ویزا برای سفرهای توریستی استفاده می شود. مدت اقامت در آلمان هم بستگی به این دارد که سفارت چه تصمیمی درباره شما بگیرد.

ویزای ملی شینگن یا نوع D

به این ویزا، ویزای نوع D هم گفته می شود. این ویزا برای کسانی که در یک مدت طولانی و مشخصی قصد سفر به آلمان دارند ارائه می شود. بسته به هدف شما از سفر،  این ویزا می تواند برای یک بار یا چند بار سفر صادر شود. این ویزا در شرایط زیر ارائه می شود:

دانشجویانی که به خاطر کارهای تحقیقاتی برای مدتی مشخص به کشورهای شینگن قصد سفر دارند. متخصصانی که هدف آن ها از سفر به آلمان به اشتراک گذاشتن مهارتشان به کشورهای عضو شینگن است و در این بین هنرمندان و ورزشکاران هم جای دارند. موارد اضطراری برای افرادی که برای مدت مشخصی نمی توانند کشور عضو شینگن را ترک کنند مثلا کسانی که در بیمارستان بستری شده اند. دانشجویانی که در یک مدت معینی قصد تحصیل در یکی از دوره های آموزشی در کشورهای شینگن را دارند.

در چه شرایط امکان اخذ ویزا وجود ندارد

  • پیش از گرفتن وقت سفارت آلمان به این نکات توجه کنید. برای اینکه درخواست ویزا بدهید باید حدودا ۳ ماه به سفرتان مانده باشد و اگر بیشتر از ۳ ماه به سفرتان مانده باشد امکان درخواست ویزا ندارید هرچند می توانید از ماه ها جلوتر اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان کنید. توصیه می کنیم که حتما از چند ماه جلوتر اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید زیرا سفارت ممکن است در ایام خاصی شلوغ باشد.
  • فرم درخواست شما باید حتما امضا داشته باشد و اطلاعات آن به درستی تکمیل شده باشد.
  • پاسپورت شما باید حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ۲ صفحه خالی داشته باشد.
  • عکسی که روی پاسپورت شما قرار دارد باید متعلق به یک سال اخیر باشد و قدیمی نباشد.
  • دقت کنید زمانی که اقدام به گرفتن وقت سفارت از کشور آلمان می کنید حتما مدارکتان درست و کامل باشد زیرا مدارک ناقص شما رد می شود و باید همه این مراحل را باز هم طی کنید.

در چه شرایط امکان اخذ ویزا وجود ندارد

سفارت کشور آلمان در ایران

سفارت آلمان در تهران و در آدرس خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۴-۳۲۰ قرار دارد. همچنین مکاتباتی که از طریق فکس یا ایمیل با سفارت انجام می دهید باید حتما به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد و به مکاتباتی که به زبان فارسی نوشته شده اند ترتیب عمل داده نخواهد شد. برای گرفتن وقت سفارت آلمان باید به صورت آنلاین اقدام کنید. برای گرفتن وقت سفارت آلمان دقت کنید که چه ساعت هایی می توانید به سفارت مراجعه کنید. سفارت آلمان در وبسایت مربوط به خود، روزهایی تعطیلی سفارت را مشخص کرده است و همچنین ساعات کاری سفارت در ماه های مختلف موجود می باشد.

ساعات کاری سفارت آلمان

سفارت آلمان روزهای یک شنبه، چهار شنبه و پنج شنبه از ساعت ۷ صبح الی ۳ و نیم بعد از ظهر و روزهای دوشنبه و سه شنبه هم از ساعت ۷ صبح الی ۴ بعد از ظهر سفارت آلمان باز می باشد. بنابراین برای مراجعه به سفارت ابتدا باید به صورت آنلاین اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان بکنید و سپس در روزهای مشخص شده به آن مراجعه کنید.

همچنین سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد. در تابستان (در ماه های جولای و آگست) ساعات کاری سفارت از ساعت ۷ صبح الی ۲ و نیم ظهر می باشد. قسمت مربوط به تایید مدارک از ساعت ۷ و نیم صبح تا  ۱۰ و نیم کار می کند و باید از قبل اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید. در روزهایی مثل عید پاک، عید نوروز، عاشورا، کریسمس و تعطیلاتی از این قبیل، سفارت آلمان تعطیل می باشد.

منبع : گرفتن وقت سفارت آلمان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *